[:de]Unser Verein[:EL]Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ[:]

[:de]Nach knapp zwei Jahren gemeinsamen Singens haben wir im Januar 2011 einen Verein gegründet und unsere Ziele und Grundordnung in unserer Satzung formuliert.

Wenn Sie bei uns mitsingen möchten, können Sie nach Absprache mit unserer Chorleiterin Ihre aktive Mitgliedschaft mit unserem Antragsformular beantragen.

Wenn Sie selber nicht singen möchten, Polyphonia aber trotzdem unterstützen möchten, können Sie dies im Rahmen einer fördernden Mitgliedschaft tun.

Unser gemeinnütziger Verein wird hauptsächlich finanziert durch Mitgliedsbeiträge und Einnahmen bei Konzerten. Wir freuen uns sehr über Spenden, die wir ausnahmslos für satzungsgemäße Zwecke verwenden, z.B. für Noten, Stimmbildung, musikalische Begleitung.

Unsere Bankverbindung finden Sie hier.

Zum aktuellen Vorstand gehören:

Isidora Syrigos, 1. Vorsitzende
Pigi Mourmouri, 2. Vorsitzende
Marina Tottien, Kassenwartin
Melina Papadopoulos, Schriftführerin
Chrisostomos Papadimitriou, Beisitzer

Der Chor ist Mitglied im Chorverband Berlin e.V.
Chorverband Berlin

Chorverband Berlin e. V.

[:EL]Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2011, δύο χρόνια μετά την ίδρυση της χορωδίας μας. Στο καταστατικό του συλλόγου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τους στόχους και τις αρχές μας.

Για να γίνετε μέλος του Συλλόγου πρέπει να κάνετε αίτηση εγγραφής κατόπιν συνεννόησης με τη διεύθυνση της χορωδίας.

Αν δεν επιθυμείτε οι ίδιοι να τραγουδήσετε, εντούτοις όμως θέλετε να υποστηρίξετε την Πολυφωνία, μπορείτε να γίνετε αρωγό μέλος της.

Ο κοινωφελής μας σύλλογος χρηματοδοτείται κυρίως από τις συνδρομές των μελών και από τα έσοδα των συναυλιών. Κάθε δωρεά είναι ασφαλώς καλοδεχούμενη και προορίζεται για την εκπλήρωση των καταστατικών μας σκοπών, π.χ. νότες, ασκήσεις φωνητικής, μουσική συνοδεία.

Μία επισκόπηση σχετικά με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ.

Για τον τραπεζικό μας λογαριασμό πατήστε εδώ.

Μέλη του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου:

Ισιδώρα Συρίγου, πρόεδρος
Πηγή Μουρμούρη, αντιπρόεδρος