[:de]Mit-Singen[:EL]Συμμετοχή[:]

[:de]

Wir proben jeden Mittwoch ab 19.00 Uhr in den Räumen der Begegnungsstätte, Falckensteinstr.6, 10997 Berlin-Kreuzberg. In den Chorproben sprechen wir hauptsächlich deutsch, bei Bedarf gern auch griechisch. Die Liedtexte werden in griechischer und in lateinischer Schrift angeboten. Notenkenntnisse sind natürlich von Vorteil.

Sollten Sie Interesse an einer Teilnahme oder einen Besuch zu unseren Proben haben, wenden Sie sich bitte an unsere Chorleiterin Dr. Ursula Vryzaki unter chorleitung@polyphonia-chor.de

Der monatliche Beitrag beträgt ab 01.01.2019 15,00 € (regulär), für Rentner/innen 9,00 €, für Schüler/innen, Studierende und Bezieher von Grundsicherung und ALG II (gegen Nachweis) 6,00 €. Bei Paaren (Ehe, eingetragene Lebensgemeinschaft) verringert sich der Beitrag um jeweils 1,00 € (nur bei regulär und Rentner).

[leaflet-map]
[leaflet-marker]Begegnungsstätte Falckensteinstraße[/leaflet-marker]

[:EL]

Οι πρόβες μας γίνονται κάθε Τετάρτη στις 19.00, στους χώρους της Begegnungsstätte, Falckensteinstr.6, 10997 Berlin-Kreuzberg. Η κύρια γλώσσα επικοινωνίας στις πρόβες είναι η γερμανική, αλλά ευχαρίστως, αν χρειαστεί, γίνονται διευκρινίσεις στα ελληνικά. Οι στίχοι των τραγουδιών δίνονται στα ελληνικά και σε λατινική μεταγραφή. Φυσικά η γνώση ανάγνωσης παρτιτούρας είναι ευπρόσδεκτη.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στη χορωδία ή επισκεφτείτε κάποια από τις πρόβες μας, παρακαλούμε, επικοινωνείστε με τη μαέστρο μας, Δρ. Ούρσουλα Βρυζάκη, στο chorleitung@polyphonia-chor.de.

Το μηνιαίο κόστος συνδρομής από την 01.01.2019 είναι 15.00€ (κανονική συνδρομή). Για συνταξιούχους 9,00€, για μαθητές, φοιτητές και άτομα που λαμβάνουν κοινωνικές παροχές (Grundsicherung/ALG II με επίδειξη της απόφασης) 6,00€. Στα ζευγάρια μειώνεται η εκάστοτε συνδρομή κατά 1,00€ (ισχύει μόνο στις περιπτώσεις της κανονικής συνδρομής και των συνταξιούχων).

[leaflet-map]
[leaflet-marker]Begegnungsstätte Falckensteinstraße[/leaflet-marker]